Kaixo berriro!
Gaurko honetan beste errezeta erraz batekin etortzen naiz zuengana. Tiramisua.
Benetan erreza da egitea, nahiz eta azalpenetan kontrakoa dirudien. Ondorengo pausoz pausozkoan ikusi dezakezue nola egiten degun gurean. Eta errepikatzen det, ez da zaila, kontrakoa ematen badu ere. Jartzea besterik ez da.
Ea ba, hemen gure tiramisuaren pausoz pausikoa
Pauso asko ta luzeak ematen badute ere, oso azkar egiten den postrea da. Hori bai, benetan gozoa geratzeko, ordu batzuk hozkailuan edukitzea komenigarria da. Ahal izan ezkero, egun batetik bestera uzten bada hobeto.
Itxura ona bada, zaporea hobea, ikusiko duzue!
Indibidualki prestatzea ere badago ikusten dezutenez. Oso itxuroso geratzen da.
Animatu! Prestatu eta kontatu!
Hau da dena gaurkoz.
Hurrenarte!
iruzkinik ez:
Argitaratu iruzkina
Milaesker zure hitzengatik, zuen iritzia jakitea garrantsitsua da niretzat