Kaixo berriro!
Gaurko honetan, errezeta erraz eta azkar batekin nator zuengana. Azken egun hauetako janari oparo guztiak alde batera utziaz, plater arin bat egitera goaz.
Arina, kaloria gutxikoa eta hoberena, oso goxoa!
Hasi gaitezen.
OSAGAIAK:
- Perretxiko, edo txanpi eskukada pare bat.
- Baratxuri ale bi
- Oliba olio koilarakadatxo bat.
PRESTAKETA:
Perretxokoak garbitu eta ondoren xerratu edo puska txikitan moztu.
Baratxuriak xerratu.
Olioa plantxan jarri eta berotu, behin olioa bero dagoenean, baratxuriak jarri, buelta bat eman eta gainean perretxikoak bota. Buelta batzuk eman eta hiruzpalau minutuz egiten utzi .
Platerean jarri, nahi izan ezkero perrexila gainetik bota, eta Jan!
Erraza, ezta!. Azkar egiten da, eta afaltzeko aproposa iruditzen zait. Tomate entsalada eder batekin lagundu ezkero bazkari ederra ere egin daiteke.
Hau ba guztia gaurkoz.
Orain errezeta honekin Patypeandora nijoa, Zuk gozo nik gazi erronkan parten hartzera, ea oraingoan azkenengoan bezain arrakasta handia lortzen dudan.
Hurrenarte!
Ñam, ñam!!! Los preparo muy a menudo, y algunas cenas son setas a la plancha con unos taquitos de jamón y ajo...ummmm!!!
ErantzunEzabatuSi, la verdad es que son muy socorridas, y con taquitos de jamón van perfectas...
Ezabatumuxuak
Que buena pinta tiene!!..........nosotros también lo hacemos muy a menudo, pero le añadimos un poco de vino rancio o vino blanco durante la cocción y quedan con un delicioso sabor a vino, que nos encanta ;-)
ErantzunEzabatuBesazos
Lo del vinito he de probarlo, cuando las hago en salsa les suelo hechar, pero así en la plantxa nunca....ya os contaré-
EzabatuBesazos
¡Que ricas!! Yo también las preparo a menudo tal como tú pero añadiéndole laurel y vino blanco. Tanto solas como de guarnición son exquisitas.;)
ErantzunEzabatuBesos
Mira, otra cosa para probar, con un poquito de laurel. Gracias Isabel
EzabatuBesos
Me encantan la setas, y así salteadas con un poco de jamón...jjjj... buena receta... saludines
ErantzunEzabatuGracias, Patri.
EzabatuA mi me gustan de cualquier manera.....
Besos
Que rico se ve eso! voy a probar de hacerlo.
ErantzunEzabatuSaludos!!
Prueba Nati, es facil y esta riquisimo.
EzabatuSaludos
Kaixo Miren! Oparitxo bat utzi dizut nire blogan, sari bat!
ErantzunEzabatuMusu handi bat! Helena
Mila esker, Helena.
EzabatuIkaragarrizko poza eman didazu.
Muxuak
Ummmmmmmm!!! pasame el plato porfa, tengo hambre y esas setas tienen una pinta para chuparse los dedos, jjjjjj!!!
ErantzunEzabatuUn besazo!!!
Y están riquisimas, Fracis...
EzabatuBesos
Qué ricas!! es un plato ideal para el reto y conservar la línea.
ErantzunEzabatuFeliz fin de semana, besos
Eso me parece a mi tambien, Esther.
EzabatuBesos