Kaixo berriro!
Gaurkoan errezeta batekin nator, eta Gabonetako gaiarekin jarraituz, turroi bat egiten ausartu egin naiz.
Egiteko erraza, eta txokolate duna. Gure errezeta gozo gehienak bezala...
Ikus dezagun zein osagai erabili ditugun:
OSAGAIAK:
- 300gr. Txokolate beltz
- 100ml. Esnegain
- 50gr. Intxaur txikituak
PRESTAKETA:
Lehengo txokolate 100gr. urtuko ditugu su txikitan. Behin urtua degunean, moldean txokolate kapa fin bat jarriko degu ondoa eta paretak estaliaz. Moldea hozkailuan hozten utziko degu.
Orain lapiko bera erabiliaz, (garbitu gabe, txokolate hondarrak aprobetxatzeko), sutan jarriko ditugu esnegaina eta intxaur txikituak. Behin epelak daudenean, beste 200gr txokolatea jarriko degu pusketatan, eta nahasten jungo gera poliki-poliki dena ondo nahasita egon arte. Kontu handiz nahasiko degu irakiten utzi gabe.
Behin nahasketa ondo egina degunean, moldea hozkailutik atera eta bertan irauliko degu.Orain hozten utziko degu gau guztia.
Hurrengo goizean moldetik atera eta nahi degun moduan aurkeztuko degu.
Errezeta hau , Patypeando eta Niña bonitak antolatzen duten Nik gozo zuk gazi-ra daramat.Pasa handik beste kideak zein turroi errezeta egin dituzten ikusi nahi baduzue.
Hurrenarte!
Muy buena pinta tiene ese turrón Miren...........pintaza diría yo!!............y es que el chocolate es el único dulce navideño que me gusta ;-d
ErantzunEzabatuBesos y feliz día
A mi el chocolate tambien me pierde!!!
EzabatuAnimaros a hacerlo, os aseguro que está delicioso.
Besos y feliz dia a vosotros tambien
Hola guapa! mmmmmmmm... así no se puede adelgazar, que pinta tiene! para comerselo enterito.
ErantzunEzabatuUn besazo guapa!
Para adelgazar, mas bien no....jeje
EzabatuPero está para un capicho!
Besos
Qué pinta Miren!! eso debería estar prohibido y yo castigada!
ErantzunEzabatuDe prohibido nada!
EzabatuPero solo para momentos especiales....está de lujo pero creo que tiene todas las calorias del mundo!
Muxus
Ze goxoa , eta erraza egiteko!!! Txokolatea da nere tentazio haundiena... intxaurrarekin egon behar du arront ona!!! Muxu
ErantzunEzabatuBenetan ona, gozo ta goxoa! Hitz ematen dizut.
EzabatuMuxuak
una pinta increible... mucho mejor que el mio...jjjj.... gracias por participar.... saludines
ErantzunEzabatuEl tuyo esta estupendo también!
EzabatuYa te dije lo haré
Un placer participar!
Besos
Toma ya!!! Qué guay!! No me había dado cuenta que eras tú la del recetón. Lo haré, me lo apunto porque en casa lo del choco es de mirar también!!! Mañana yo también publico uno de choco, a ver si te gusta. Un besazo!!!
ErantzunEzabatuMilaesker!.
EzabatuZurea ikusi det ta zihurtatzen dizut egingo dudala!
Muxuak
Lo tengo qué hacer!! Pero la crema? Dime más que no me he enterado bien... ¿marca?
ErantzunEzabatuHay ese traductor!.
EzabatuEs nata, pero de la de más materia grasa, eh!.
Ya me dirás que tal te sale!
Besos
A ze erretzeta gozoa!!
ErantzunEzabatuMusus!! Helena
Bai, horixe!. Gozo gozoa benetan!
EzabatuMuxuak