Kaixo berriro!
Gaurkoan beste errezeta goxo eta erraz bat partekatuko det zuekin.
Oraingoan gailetak.
Azken aldi honetan, garirik gabeko errezetak probatzen hasia naiz, eta beste zerealekin eginiko errezetak bilatzen ari nintzala, oloarekin eginiko gaileta honi buruz hitzegin zidaten eta saiatu nintzen beraiekin.
Errezeta erraza da. hiru osagai besterik ez daramazki, eta gainera ondo egin ezkero gozoak dira,oso.
Ondo egin ezkero esaten det, nik lehengoan hanka ondoraino sartu nuelako.
Errezeta honek platanoak daramazki, eta ondo ateratzeko, oso helduak behar dute egon, horrek ematen dio eta gozotasuna. Baina nik, platano berdeak nituen etxean eta horiek erabili nituen......desastre ederra! ezinezkoa izan zan horiek jatea!. Denak zaborrera jun ziren.
Bigarrengoz egin nituen platano helduekin, ia beltzak zeudela kanpotik, eta ordun bai, ordun ikaragarriak atera ziran.
Ea ba, abentura guzi honen ondotik, hemen dezute errezeta:
Gogoratu: Platanoa oso oso heldua, azala beltza duenean!
Txokolatea, nik tabletakoa puska txikietan egina erabiltzen det, baina zuek txispak edo fruitu lehorrak ere erabili ditzakezue.
Orain pausoz pausokoa, erraza eta sinplea benetan, ikusi:
Asteko, labea 180gradutan berotzen jarriko degu.
Lehenengo, platanoa tenedore batekin ondo zapaldu, purea egin arte. Ondoren oloa jarri eta ondo nahasi. Orain txokolate pusketatxoak bota eta berriro nahasi dena ondo integratua egon arte. Azkenik gailetei forma eman eskuekin eta laberako bandeja paper sulfurizatuz babestu eta gainean gailetak jarri.
Orain labera, 180 gradutan 25minutuz izango ditugu.Eginak daudenean hozten utzi eta prest! baditugu gure gaileta gozoak eginak
Huirrenarte!
Ya con el chocolate me has ganado... tienen muy buena pinta.... gracias por unirte al reto, el 15 acuerdate de votar, pero solo por participar ya entras en el sorteo final... saludines
ErantzunEzabatuGracias a ti Patry, participar en tus iniciativas es siempre un placer y una experiencia positiva.
EzabatuBesos y buen finde
Me ha gustado la combinación de plátano con chocolate Miren............aunque lo de la avena como que no me termina de convencer..........voy a ver si se me ocurre como cambiarla por harina y a ver que tal ;-)
ErantzunEzabatuBesos y buen finde
Yo tampoco era amiga de la avena , pero aqui puede el sabor el platano dulce.
EzabatuYa me contaras que tal al cambiarla por harina.
Besos y buen finde
Me parece una receta fácil y sana. Tendré que probarlas a hacer algún día. Ya te diré :-D Muxus y buen finde!
ErantzunEzabatuFácil, es. Pero recuerda: que los plátanos sean muy maduros!.
EzabatuYa me contaras.
Muxux y feliz semana
Niri ez zait asko gustatzen sukaldean ibliltzea... baina hau ikusita... hain erraza dela ematen du... agian probatuko dut egunen batean... :)
ErantzunEzabatuMusus!! Helena
Erraza da benetan. Eta gozoa. Animatu.
EzabatuEgiten badituzu esango didazu zer moduz.
Muxus