Kortxoekin egindako sukaldeko lanabesen potoa






Kaixo berriro!


Gaurkoan, aspaldi internetetik ikusitako sukaldeko lanabesak eskura edukitzeko ontzi edo poto baten gure bertsioa nola egin dugun kontatuko dizuegu.
Ideia polita eta azkar egiten den horietako bat da, baina behar aina kortxo lortu arte egiteko zain genuena.
Azkenean ,lagun batzuei esker,behar genituen kortxo pila elkartu egin ditugu eta potoa egitera animatu gera.


Hauek izan dira erabili egin ditugun materialak:












Lata bat, gure potoaren oinarria izango dena.
Kortxoak. Asko. Lata osorik estaltzeko aina.
Kola beroa pistola eta guzti.





Goazen benetan erraza izan den pausoz pausozkoarekin:










Lehenengo, ditugun kortxoen artean gure lanari egokitzen zaizkionak aukeratu egingo ditugu.
Behin aukeratu egin ditugunean, banan bana eta kola beroaren laguntzaz lataren inguruan pegatzen joango gera.










Lehenengo bueltan kortxoak latari pegatuko dizkiogu zuzenean. Ondorengoetan, bai latari eta baita azpian daukan kortxoari pegatuko dizkiogu.










Buelta batetik bestera  eta irudietan ikusten duzuen bezala,  bi kortxo elkartzen diren puntuen gainean  kortxo bakarra jartzen pegatzen joango gera.
Horrela lata guztia estali arte edo guk nahi dugun altuera lortu arte.










Prest, bukatu egin dugu gure potoa.
Orain gure sukaldeko lanabesak sartzea besterik ez zaigu geratzen.







Erraza, ezta?.  Gurea honezkero gure sukaldean daukagu.


Ba besterik ez gaurkoz.

Hurren arte!


5 iruzkin:

  1. ¡Siempre se os ocurren unas ideas de reciclaje absolutamente geniales, Miren!
    Me encanta el resultado.
    Besitos

    ErantzunEzabatu
  2. que original y decorativo para la cocina
    Bsos

    ErantzunEzabatu
  3. como siempre muy original mire!!! un tarro para las cosas de la cocina chulisimo.un besito.maria:)

    ErantzunEzabatu
  4. Que bonita idea, nada como reutilizar
    Besos

    ErantzunEzabatu
  5. Es una idea de reciclaje super chula Miren!!. La verdad es que no es rapido conseguir tantos corchos ;-). Nos gusta mucho ese toque "soumiller" que tiene quedar en cualquier cocina ;-)

    Besotes y buen finde

    ErantzunEzabatu

Milaesker zure hitzengatik, zuen iritzia jakitea garrantsitsua da niretzat